Het bestuur

B-Sharp Musical & More heeft vijf enthousiaste bestuursleden, die zich hier graag voorstellen.

Gon Schiereck

Gon Schiereck

Voorzitter

Mijn roots liggen in Rotterdam, maar ik woon al sinds 1974 in Leiden. Ik ben moeder van drie en oma van acht en woon sinds 2006 samen met Frank (ook koorlid) op de Leiden-Oegstgeest-grens. Inmiddels ben ik 67 en pensionado; voorheen werkte ik in het zorgbeleid.

Vanaf de start van het musicalkoor in de Leidse Stadsgehoorzaal zing ik mee in dit koor. Overigens zonder enige zangervaring en ik kan ook geen noten lezen. Dat is gelukkig bij B-Sharp geen bezwaar en het is zó leuk om in dit koor te zingen!  O.l.v. Robert Jan komt steeds iets moois uit de mix van zeer ervaren koorzangers en ‘absolute beginners’ zoals ik. Sinds het voorjaar van 2022 ben ik voorzitter van het B-Sharp bestuur. Dat is in dit collegiale bestuur een soort manusje-van-alles. Met elkaar krijgen we – na alles covid pauzes- de vaart en de swing weer in B-Sharp.

Daphne Blonk

Daphne Blonk

Secretaris

Ik ben Daphne, bijna 40 jaar samen met Wouter, we wonen in Leiderdorp. We hebben een volwassen zoon en dochter. Ook hebben we een superlief hondje: een Portugese Podengo van bijna 3 jaar (adoptiehondje).

Tot een paar jaar geleden heb ik een logopediepraktijk gehad op een school voor Speciaal BasisOnderwijs in Zoetermeer. Om gezondheidsredenen heb ik de keuze gemaakt te stoppen met werken.
Wel doe ik sinds 10 jaar vrijwilligerswerk voor Hoofdpijnnet, de patiëntenvereniging voor mensen met ernstige vormen van chronische hoofdpijnen. Ik maak deel uit van de Werkgroep Aangezichtspijn: wij geven informatie over aangezichtspijn, verzorgen webinars/informatiedagen en beheren een facebookgroep voor lotgenoten. Ook denk ik mee (vanuit patiëntperspectief) in een andere werkgroep over het ontwikkelen van een nieuwe richtlijn voor specialisten over Trigeminus Neuralgie (zenuwpijn in het aangezicht).

Ik heb het zingen pas laat ontdekt: eerst  2 jaar in een popkoor in Leiderdorp en sinds eind 2021 bij B-Sharp. Verder doe ik al een paar jaar mee met Scratch (musical).
Samen zingen, het repeteren en met elkaar iets moois neerzetten, geeft me heel veel plezier. Vanaf mei 2023 ben ik secretaris van dit leuke koor.

Marit van den Ham

Marit van den Ham

Penningmeester

Ik ben Marit van den Ham, geboren maar niet getogen in Leiden. Na veel omzwervingen woon ik alweer een hele tijd in mijn geboortestad.
Als kind zong ik altijd al het hele huis bij elkaar en wist iedereen hoe laat het was als ik weer muziek opzette. Ik heb altijd alles op gehoor gedaan en kan zelf geen noot lezen. Gelukkig is dat voor deelname aan B-Sharp geen probleem.

Net als onze voorzitter Gon, zing ik vanaf de start van het musicalkoor in de Leidse Stadsgehoorzaal mee. Ik vind het geweldig dat het koor tijdens de covid-periode een doorstart heeft gemaakt want ik vind zingen heerlijk! Onder het bezielende beleid van onze dirigent Robert Jan is het koor in korte tijd in alle opzichten flink gegroeid. Dat zegt ook zeker iets over het enthousiasme van onze leden. Samen met mijn gezellige collega-bestuursleden zet ik deze stijgende lijn graag en met veel plezier voort.

Susanne Brown

Susanne Brown

Algemeen bestuurslid

Ik ben Susanne Brown, op dit moment 39 jaar oud en wonend in Leiden met mijn man en twee katten. Ik ben zowel Schots als Nederlands. Ik had geen enkele zangervaring toen ik in september 2021 voor het eerst bij B-Sharp kwam kijken, maar na één repetitie was ik direct verkocht. Dat we begonnen met een Disney-liedje hielp daar vast in mee. 😉 Ik ervaar zo veel plezier van dit koor dat ik sinds mei 2022 in het bestuur zit en via social media zoveel mogelijk andere mensen ook probeer te wijzen op hoe leuk het is!

Ron Goedman

Ron Goedman

Algemeen bestuurslid

Hallo, ik ben Ron Goedman. Kom oorspronkelijk uit Den Haag maar woon al sinds 1989 in Leiden (heb tussendoor nog wel 5 jaar in Ierland gewoond). Ik werk als analist bij een Amerikaans softwarebedrijf, dat recentelijk is overgenomen door Siemens.
Ik zing sinds 1996 als bas in een koor. Heb in meerdere gemengde koren gezongen maar ben gek op musicals dus toen er in Leiden een musicalkoor opgericht werd, besloot ik hier lid van te worden.
Bij B-Sharp ga ik de externe communicatie verzorgen, dus afspraken met het Dorpscentrum, maar in de toekomst ook met zalen waar we willen gaan optreden en eventueel ook met solisten en muzikanten die we hierbij gaan betrekken.